Algemene voorwaarden:

  1. Onderneming:

Celien Deloof, Commerciële benaming “Dett” – eenmanszaak

BTW BE0544.556.218

Jan de Knuytstraat 47, 2380 RAVELS

info@dett.be

  1. Leveringsvoorwaarden

Leveringsgebied: België

Leveringskosten: €5,70

Leveringstermijn*:

Indien voorradig; binnen de 10 kalenderdagen.

Indien niet voorradig; binnen de 30 kalenderdagen.

  1. Prijzen & Tarieven:

De vermeldde prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

De verzendkosten kan u terugvinden onder puntje 2 – leveringskosten.

  1. Betaalmogelijkheden:

Bancontact

Mastercard/Visa

Overschrijving

 

Wettelijk kader:

  1. Alle gekochte producten worden verzonden in nieuwe staat en zonder schade. Bij vastgestelde schade kan u contact opnemen via info@dett.be om een oplossing te zoeken voor de geleden schade.
  2. Door het bevestigen van een bestelling gaat de klant akkoord met het registreren van zijn/haar gegevens die mogelijks voor aanbiedingen van dett.be gebruikt kunnen worden (mails i.v.m. acties, kortingscodes,…).
  3. Alle verkregen gegevens van de klant zal conform de GDPR wetgeving niet doorgegeven worden aan derden en enkel gebruikt worden door en voor “Dett.be”.
  4. Elke transactie valt onder het “herroepingsrecht". De klant heeft het recht om binnen de 14 kalenderdagen zich te bedenken en af te zien van zijn/haar aankoop. Het volstaat om een schriftelijke verklaring te bezorgen waarin men ondubbelzinnig verklaart beroep te willen doen op het herroepingsrecht**. “Dett.be” zal dan binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van het gekochte product het betaalde bedrag terugstorten. Eventuele verzendkosten bij het gebruiken van het herroepingsrecht zijn voor de klant en kunnen niet teruggevraagd worden aan “Dett.be”. 

 

 

*Indien niet binnen de 30 dagen geleverd kan de klant de bestelling kosteloos annuleren. 
  Dett” is niet verantwoordelijk voor stakingen of vertragingen bij de bezorgfirma en kan dus niet aansprakelijk gesteld worden voor laattijdige levering omwille van     bovenstaande reden.

** De klant kan enkel beroep doen op het herroepingsrecht indien hij/zij het product in de originele verpakking en ongeopend meteen terugstuurt.

.